Digitale oplossingen

Tilp onderscheidt zich in het ontwikkelen van digitale oplossingen. De oplossingen kenmerken zich allemaal doordat ze waarde toevoegen. Inhoud en kwaliteit staan voorop.  Vervolgens worden ze op intelligente wijze gedigitaliseerd, waardoor de producten volledig geautomatiseerd aangestuurd kunnen worden.

Besluitvormingstool voor ondernemers / ondernemingen

Welkom bij de besluitvormingstool voor ondernemers: De tool die u begeleidt naar UW antwoord op iedere prangende ondernemersvraag die u bezig houdt. Iedere ondernemer wordt geconfronteerd met strategische dilemma’s en geacht daarin de juiste keuzes te maken. Wij hebben ervaren hoe de overgrote meerderheid van ondernemers en bedrijven problemen ondervindt  bij dit proces. Een gevoel van twijfel, een gevoel te moeten kiezen uit suboptimale keuzes, een gevoel van onmacht of angst. En helaas zijn deze gevoelens na een keuze ook niet altijd meteen weg, waardoor het ook lastig blijft de beslissing met overgave door te voeren.

De drijfveer om deze gevoelens weg te kunnen nemen en mensen gelukkig te laten zijn over hun keuzes heeft Tilp de energie gegeven deze geweldige nieuwe methodiek te ontwikkelen en implementeren. Wij nodigen u van harte uit de besluitvormingstool te gebruiken en horen heel graag van u terug of wij er inderdaad in zijn geslaagd u naar UW beslissing te begeleiden, een beslissing waar u voor 100% achterstaat! Tevredenheid van onze klanten staat bij Tilp op nummer 1.

Download Informatiesheet

Besluitvormingstool voor particulieren

Welkom bij de besluitvormingstool voor particulieren: De tool die u begeleidt naar UW antwoord op UW vraag. Ieder mens wordt uitgedaagd met dilemma’s en geacht daarin de juiste keuzes te maken. Wij weten hoe lastig keuzes maken kan zijn. Wie hinkt er niet met regelmaat op meerdere gedachten? Wie heeft niet meegemaakt iets echt denken te willen maar tegelijk belemmerende gedachten ervaren? Het continue touwtrekken in je hoofd is niet alleen vermoeiend, maar het leidt vaak tot het uitblijven van de uiteindelijke keuze. Maar dat hoeft nu niet langer.

Tilp wilde erg graag iets aan dit universele probleem doen en heeft met veel overgave een nieuwe methodiek ontwikkeld  die bij u het touwtrekken in uw hoofd echt doet stoppen. Wij nodigen u van harte uit de besluitvormingstool voor particulieren te gebruiken. Tevredenheid van onze klanten staat bij Tilp op nummer 1. Dus wij horen heel graag van u terug of wij er inderdaad in zijn geslaagd U naar UW beslissing te begeleiden, een beslissing waar U voor 100% achterstaat!

Download Informatiesheet